På søndag kan du være på konsert 12 timer i strekk

Kafé Hærverk inviterer til et utbredt, men ukonvensjonelt konsertkonsept: 12 timer med ambient musikk. Ambient er en musikalsk stil som legger vekt på å skape atmosfærer ved hjelp av sound alene, og inneholder sjelden rytmikk eller faste komposisjoner. Overdrevent lange konserter med ambientmusikk blir noen ganger brandet som sovekonserter, der publikummere får madrasser og dyner og oppfordret til å ta seg en blund. I 2009 arrangerte Henie Onstad «DRONEROM», en sekstimers dronekonsert da omtalt som Norges lengste. Tidligere i år spilte Max Richter en åtte timer lang konsert på SXSW. Hærverk har arrangert to liknende maraton tidligere i høst, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X