På søndag kan du være på konsert 12 timer i strekk

Kafé Hærverk inviterer til et utbredt, men ukonvensjonelt konsertkonsept: 12 timer med ambient musikk. Ambient er en musikalsk stil som legger vekt på å skape atmosfærer ved hjelp av sound alene, og inneholder sjelden rytmikk eller faste komposisjoner. Overdrevent lange konserter med ambientmusikk blir noen ganger brandet som sovekonserter, der publikummere får madrasser og dyner og oppfordret til å ta seg en blund. I 2009 arrangerte Henie Onstad «DRONEROM», en sekstimers dronekonsert da omtalt som Norges lengste. Tidligere i år spilte Max Richter en åtte timer lang konsert på SXSW. Hærverk har arrangert to liknende maraton tidligere i høst, og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.