Er det noen snille og fremoverlente barn her?

Her er gavene du bør kjøpe hvis barna dine ikke er drevne, fremoverlente eller traumatiserte nok. Ho ho ho! Det er jul og du er sent ute med julegavene igjen. Hadde du bare vært mer FREMOVERLENT og kjøpt gavene for mange år siden hadde du ikke vært i denne situasjonen nå. Heldigvis er det ikke for seint å gjøre barna dine fremoverlente og klare for fremtiden. Du må bare starte tidlig. Her er julegavene for deg som vil ha dypt traumatiserte og DREVNE barn. Les også: Denne arbeidsledige polakken har blitt internettkjendis ved å legge ut bilder av maten sin […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X