Vi gir bort fire billetter til EMIR på Rockefeller på lørdag!

Tradisjoner er viktig for at mennesker skal føle de hører til i et samfunn. Gjennom historien har tradisjoner blitt konkretisert gjennom ritualer, symbolske handlinger, gjerne i form av sermonier, som skiller én del av livet fra et annet. Fortid fra fremtid. Lørdagsgodtet er for mange barn en selvfølgelighet. Ukens fremste referansepunkt. Vi klamrer oss fast til det. Vi ser frem til det i starten av uka, og lengter tilbake så snart det er spist opp. Men plutselig en lørdag får du ikke lenger lørdagsgodt. Det måtte skje. En eller annen gang. Det er tungt å gi avkall på lørdagsgodtet. Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X