Vi er på vei mot et kaldere samfunn, mente folk i 2018. Og i 2016. Og i 2008, 1999, 1995, 1989, 1984 …

Folk har advart i årevis om at vi er på vei mot et kaldere samfunn. Grunnene er mange. Den mellommenneskelige tempen kan ifølge journalister og bedrevitende leserinnlegg synke ved privatisering av gamlehjem, innvandring, mobiltelefoner, voldsskildringer i media og Frp. Og nå som Krf har valgt å gå i regjering med Frp må vel samfunnet snart være dypfryst? Trenger vi altså FLERE spoken word-reklamer som handler om at nordmenn ikke snakker med hverandre på bussen? Brrrr! Norge har altså ikke brutt sammen helt ennå, til et kynisk, post-apokalyptisk anarki-kaos, selv om det er det media har lovet oss det siste halve […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.