T-banelinjene vi trenger i Oslo

Byårdet har bestemt seg for å endre t-banenettet i Oslo. Det er likevel en del endringer vi savner. Her er forslagene våre til nye linjer.

b
a

Denne uka bestemte Oslo bystyre seg endelig for hvor de nye t-banelinjene i hovedstaden skal gå. Blant annet foreslås det å lage nye stopp på Bislett og Grünerløkka.

Godt initiativ, men vi savner likevel noen t-banelinjer  tilpasset menneskene som faktisk bor i Oslo. Vi tok oss derfor friheten til å komme med noen forslag selv. 

Les også: En av disse er årets Osloborger

Kongelinja

Rikshospitalet – Slottet – Helvete

Linjen går direkte fra fødeavdelingen på Rikshospitalet til Slottet, så kongefamiliens nye medlemmer ikke lenger må holde ut ydmykelsen det innebærer å bli tatt bilde av på kollektivtransport. Banen blir så stående under Slottet til en ny person i kongefamilien dør, og vognen kjører så DRITFORT rett til helvete!

Orderudlinja

Frogner – Ekeberg – Orderud Gård – Nes herredsrett – Eidsivating lagmannsrett – Skien fengsel – Oslo S

Linja starter på Lars Grønnerøds gamle leilighet på Frogner før den stopper innom barndomshjemmet til andre involverte i saken. Etter det fortsetter banen helt ut til Sørum i Akershus, før den ender opp i Ski. Der blir det et opphold på endel år før banen kjører tilbake til Oslo.

Den kreative linja

Elvebakken – Westerdals – NAV

Ah, du har kommet inn på Elvebakken og verden ligger for dine føtter. Du har jo alltid hatt lyst til å jobbe med noe kreativt, så hvorfor ikke bare gjøre det? Du har jo så utrolig mange unike perspektiver på ting og har alltid vært litt tankefull og kreativ. Den kreativiteten kommer godt med når du må tenke nytt om du skal ha råd til både leilighet i sentrum og domenet til bloggen din med NAV-pengene dine!

Les også: Vi er på vei mot et kaldere samfunn, mente folk i 2018. Og i 2016. Og i 2008, 1999, 1995, 1989, 1984 …

Humaniora-linja

Blindern – Forskningsparken – NAV

En doktorgradsavhandling om Infinte Jest er akkurat det du og vi trenger når olja tar slutt, velferdskassa er tom og du sitter på FØKKINGS NAV!

Joshua French-linja

Befalskolen – Gardermoen – NAV

Om du skulle klare å la være å skyte sjåføren er det mange som vil gå glede av Joshua French-linja. Bare husk at det ikke er plass til alle hjem igjen!

Politiker-linja

Steinerskolen – Blindern – Stortinget – First House

* Tar et langt drag av vape-pennen med John Oliver-klistremerke * Aaaah, satire!

Verdens beste jenter-linja

Deltidsjobben på klesbutikk – Vinmonopolet – Pilestredet park – TGI Fridays – Solli plass – Walk of shame for bane neste dag

Ikke noe galt i den livsstilen! Herlig, jenter!

Espresso-houselinja som går til alle espressohousene i Oslo

Ja, her er altså idéen at det er veldig mange Espresso-house-filaler i Oslo… Kanskje litt rart å ha en egen linje for det, og hva gjør man når et av husene legges ned? Tja, si det. Dette er jo satt veldig på spissen, da…

Øvre Blindern-linja

Øvre Blindern – Kaffebrenneriet – Øvre Blindern – DPS – Øvre Blindern – Fossumkollektivet – Universitas – Øvre Blindern – Dagbladet

Krf-linja

Høyres hus – Youngstorget – Høyres hus – NAV

Veldig kult at alle hater dere fordi det eneste kravet dere har til Høyre er å innskrenke kvinners rettigheter! Bra jobba det her, vi får se hvordan det går med partiet deres til slutt! =)

Gutta-linja

Egon – Fotballshop  – Odeon IMAX – Brygg – Kulturhuset – Bislett Kebab

Åååh, guttaaaaaa!!! Ikke akkurat feil å la hele personligheten sin bestemmes av helt grunnleggende kjemiske og biologiske prosesser i hjernen???

Les også: Quiz: Er dere verdens beste jenter?