T-banelinjene vi trenger i Oslo

Denne uka bestemte Oslo bystyre seg endelig for hvor de nye t-banelinjene i hovedstaden skal gå. Blant annet foreslås det å lage nye stopp på Bislett og Grünerløkka. Godt initiativ, men vi savner likevel noen t-banelinjer  tilpasset menneskene som faktisk bor i Oslo. Vi tok oss derfor friheten til å komme med noen forslag selv.  Les også: En av disse er årets Osloborger Kongelinja Rikshospitalet - Slottet - Helvete Linjen går direkte fra fødeavdelingen på Rikshospitalet til Slottet, så kongefamiliens nye medlemmer ikke lenger må holde ut ydmykelsen det innebærer å bli tatt bilde av på kollektivtransport. Banen blir så […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X