En av disse er Årets Osloborger

Hvem fortjener å bli årets osloborger? Det spørsmålet prøver Aftenposten å gi svaret på hvert eneste år – eller rettere sagt: de oppfordrer leserne sine til å nominere og stemme på kandidater. Tidligere har folk som Arild Knudsen, Hanne Kristin Rohde, Gunnar Sønsteby og Wenche Foss fått utmerkelsen. Men hvem vinner i år? Vi har dessverre ikke peiling, men det MÅ jo bli en av disse, det må jo det. Ubuyadullah Hussain Ubuyadullah har glimt i øyet og urokkelig tro på både Gud, vold og lidelse. Dette, sammen med en vanvittig stå-på-vilje og herrlig unorsk fremme-i-skoa-holdning gjør han definitivt til et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X