SPILLELISTE: boy pablo, Marie Davidson, Sandra Kolstad, Larsiveli ++++

Vi har oppdatert spillelisten vår med den beste nye musikken fra boy pablo, Angelo Reira, Sandra Kolstad, Charli XCX, Sushi x Kobe, Larsiveli, Marie Davidson, WizKid, AVGSTVS og Clarence Clarity.

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

LES OGSÅ: Du MÅ se Nicolas Cage drepe motorsykkelkjørende orker på LSD i den sinnssyke neon-voldsfilmen «Mandy»

Marie Davidson – Lara 

Techno-året 2018! Fransk-canadiske Marie Davidson slapp fredag albumet Working Class Woman, som i tillegg til å ha en fantastisk tittel, er breddfullt med techno som tross det umiddelbare uttrykket – som er mørkt, depressivt og smått anmasende kapitalismekritisk – viser seg å være morsom, leken, ja rett ut livsbejaende musikk. Mange motstridende følelser! På flere av sporene synger/snakker hun – litt sånn Emilie The Duke-aktig – bare at med truende fransk aksent. Skummelt! Og det er jo det tross alt slik livet i kapitalismen er – skummelt og fylt av motstridende følelser.

boy pablo – Feeling Lonely 

boy pablo er hele Norges lille Mac Demarco-søtnos og nå vil han ha en klem. Kan noen gi ham det?

Angelo Reira 

NMG-G-husets beste «rappe-rapper», Angelo Reira, over beats fra Imsito – som var inne i lista i forrige uke som solo-artist. No biggie!

LES OGSÅ: Smil & Gift møter Ulrikke Falch og Sofie Frøysaa

WizKid – Fever

Hva har vi gjort for å fortjene en artist som WizKid? Det har trolig ingenting med at vi spiser på Burger King hver uke. Heller ikke at vi har drukket øl nesten hver dag siden russetiden, eller at vi ringer besteforeldrene våre for sjeldent. Kanskje er det fordi vi sender meldinger til eksen «bare for å spørre om noe» lørdag klokka 02:46?

Eller er det sånn at vi ikke fortjener WizKid? Ja, det er nok det.

Sushi x Kobe – Tid/Sted/Ingenting

Første gang vi hørte Døden lever lengst, det nye albumet til Sushi x Kobe, satt vi og frøs sammen med andre pressefolk i mørket inne i Emmanuel Vigelands Mausoleum. Rått hva man kan kjøpe med litt major label-penger! Det er også rått at Sushi x Kobe har fått lov til å gi ut et såpass eksperimentelt og støy-orientert rap-album på et major label. Friskt! «Tid/Sted/Ingenting» er én av mange (!) bangers på skiva, men den eneste med Kill Bill-sirene-lyden, så det er denne som får plass på lista.

LES OGSÅ: Bildeserie: N&D inviterte Chris Abolade til Blå