Sniktitt i mobilen til en eskortejente

Ekte meldinger fra mobilen til en ekte profesjonell.

b
a

Menneskets behov for tiss i tiss har lagt grunnlaget for eskorte-bransjen. Noen påstår at prostitusjon er verdens eldste yrke. Kult. Det er uansett godt å se at de prostituerte ikke settes ut av spill av den nymediale hverdagen. I motsetning til for eksempel taxi-bransjen har de prostituerte lært seg å omfavne den nye teknologien.

LES OGSÅ: Intervju med en horekunde

Mange prostituerte liker å bruke smartphones i arbeidet sitt. Kundekommunikasjon foregår gjerne på SMS. Dette gir oss utenfor prostitusjonsbransjen en mulighet til å få et innblikk i hvordan en kundesamtale foregår. Det ligger mange triste historier i disse SMS-samtalene. Familiefaren som er villig til å risikere alt for denne typen lek, og den prostituerte som må tåle det karikerte, kvasiflørtende, SYKT PINLIGE språket. Uansett, bloggen HOREMELDINGER fungerer som kikke(glory)hull i veggen. La oss bøye litt i knærne og ta (på) en titt.

img_3163

:(

img_3095

Blåskjell :-)

image3 img_30171

img_5370

 

siriosli?

Bloggen HOREMELDINGER finner du her.

Julie Vest er også å finne på instagram og twitter.

twitterenhennes