Sniktitt i mobilen til en eskortejente

Menneskets behov for tiss i tiss har lagt grunnlaget for eskorte-bransjen. Noen påstår at prostitusjon er verdens eldste yrke. Kult. Det er uansett godt å se at de prostituerte ikke settes ut av spill av den nymediale hverdagen. I motsetning til for eksempel taxi-bransjen har de prostituerte lært seg å omfavne den nye teknologien. LES OGSÅ: Intervju med en horekunde Mange prostituerte liker å bruke smartphones i arbeidet sitt. Kundekommunikasjon foregår gjerne på SMS. Dette gir oss utenfor prostitusjonsbransjen en mulighet til å få et innblikk i hvordan en kundesamtale foregår. Det ligger mange triste historier i disse SMS-samtalene. Familiefaren […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.