Quiz: Passer du inn i KrF?

Det er utrolig spennende å være medlem i KrF! Maktkamp, fraksjonsstrid og retningsvalg! Og sammen med troen på en allmektig gud er totalpakken uten tvil forlokkende. Men har du det som skal til for å bli en vaskeekte KrF-er?

b
a

Høyre eller venstre? Hvilken vei skal KrF gå? Det lille, ganske dårlige, kristne partiet har fått mye PR i det siste. Makt! Veivalg! Stemmer! Representasjon! For folk som elsker politikk og makt virker Kristelig Folkeparti rett og slett som the place to be.

LES OGSÅ: Her er de rareste googlesøkene folk har gjort for å finne nd.no

Men er KrF noe for deg, da? tenker du kanskje, der du sitter på bussen og leser om Knut Arild Hareide, Kjell Ingolf Ropstad, Olaug Bollestad og andre frysningefremkallende navn mens du forsøker å unngå blikket til en du jobbet med før som du har glemt navnet på.

Kanskje er politikk, makt og kristendom din hellige treenighet?

Eller? Det er bare én måte å finne det ut på.

Kjør quiz.

Share the quiz to show your results !


Just tell us who you are to view your results !

Passer du inn i KrF? Jeg er %%personality%%