Quiz: Passer du inn i KrF?

Høyre eller venstre? Hvilken vei skal KrF gå? Det lille, ganske dårlige, kristne partiet har fått mye PR i det siste. Makt! Veivalg! Stemmer! Representasjon! For folk som elsker politikk og makt virker Kristelig Folkeparti rett og slett som the place to be. LES OGSÅ: Her er de rareste googlesøkene folk har gjort for å finne nd.no Men er KrF noe for deg, da? tenker du kanskje, der du sitter på bussen og leser om Knut Arild Hareide, Kjell Ingolf Ropstad, Olaug Bollestad og andre frysningefremkallende navn mens du forsøker å unngå blikket til en du jobbet med før som du har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X