Vi gir bort to billetter til How To Dress Well på Jaeger på fredag!

Har du ikke noe å gjøre på fredag? Eller enda verre: Har du noe å gjøre på fredag, men du trenger en unnskyldning så du kan gjøre noe annet?  Da har vi et godt forslag. På fredag kommer nemlig How To Dress Well til Jaeger, og vi har to billetter som kan bli DINE! Ja, du leste riktig, DINE! Etter to år har Tom Krell, mannen bak How To Dress Well, endelig gitt ut et nytt album. Det heter The Anteroom, og har allerede fått god mottakelse av internasjonale medier. Men hva med Pitchfork? Er de fornøyde? Ja, til og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X