Vi gir bort billetter til Ross from Friends på Jaeger på lørdag!

Selv om det er mandag holder vi liv i den legendariske helgefølelsen ved å gi deg noe å glede deg til: allerede på lørdag 27. oktober spiller Ross from Friends på Jaeger! Ross from Friends spiller veldig bra lo-fi tech house. Hvis du av en eller annen sjuk grunn ikke stoler på oss kan du ta The Guardian og Pitchforks ord for det. Hypen lyver ikke! Hvis du har lyst til å knekke et par pinner og høre ham på byens beste anlegg HELT gratis må du følge med nå: Vi deler ut to par med billetter! Tagg en venn eller […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X