Vill Vill Vest-artistene forteller hva du må se på Vill Vill Vest

Bergen har for tredje år på rad klart å arrangere sin egen Bylarm-festival. Hurra! Zeitgeist-tryner samler seg for å bli overbevist om at de på scenen på en eller annen måte er i kontakt med Gud og derfor har potensiale til å bli den neste et eller annet. Og så har vi deg, da. En ydmyk liten bergenser/tilflytter med en musikkinteresse helt utenom det vanlige. Men hvem skal du få med deg? Her er artistenes egne, smått egosentriske anbefalinger. Hôy la Fredag kl. 21:45 på Garage. – Dette blir faktisk vår første konsert i Norge, så jeg er skikkelig spent […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X