Vill Vill Vest-artistene forteller hva du må se på Vill Vill Vest

Vi sendte artistene en melding og ba dem forklare hvorfor man skal se akkurat dem.

b
a

Bergen har for tredje år på rad klart å arrangere sin egen Bylarm-festival. Hurra! Zeitgeist-tryner samler seg for å bli overbevist om at de på scenen på en eller annen måte er i kontakt med Gud og derfor har potensiale til å bli den neste et eller annet. Og så har vi deg, da. En ydmyk liten bergenser/tilflytter med en musikkinteresse helt utenom det vanlige.

Men hvem skal du få med deg? Her er artistenes egne, smått egosentriske anbefalinger.

Hôy la

Fredag kl. 21:45 på Garage.

– Dette blir faktisk vår første konsert i Norge, så jeg er skikkelig spent på hvordan det norske publikummet er og hvordan de mottar det. Musikken er jo rimelig mørk, og som en i bandet sa, så tør vi å vise nosser! (på norsk: baller, red.anm). Jeg og danskene gleder oss i hvert fall helt sykt.

Jouska

Fredag kl. 21:30 på Det Akademiske Kvarter.

– Vi har med oss cello, trompet, ekte trommeslager(!!), kjendiser på teip, mange farger og hjemmelagde visuals :-) Hvis vi får alt dette på OG av toget igjen ligger alt til rette for en snodig halvtime du nødig vil misse \ (•◡•) /

Trojka

Torsdag kl. 21:00 på Inside.

– Vi ser kanskje ut som en i overkant chill gjeng på dette bildet, men ikke la deg lure!!! Når vi fyrer i gang maskineriet blir det fort både dansbart og cerebralt. En salig blanding av prog, pop, jazz fusion, tighte grooves, dristige synthlicks og underfundige norske tekster: en Trojka-konsert er garantert et friskt pust.

Les også: King Gizzard & the Lizard Wizard om badtrips, rock og tyrkisk folkemusikk

Tobi Duchampe

Torsdag kl. 21:30 på Østre.

– Du burde se Tobi Duchampe som har med seg landets hippeste band og de sykeste visualsene du enda ikke har sett. Det blir totally epic og du kommer aldri til å glemme denne konserten.

Himmellegeme

Fredag kl. 22:00 på Inside.

– Kom og se på oss hvis du vil ut i verdensrommet, men er for blakk til å kjøpe romskip.

JEZ_EBEL

Fredag kl. 19:00 på Østre.

– Hvis du føler deg like malplassert som meg, så kom da. Vi kan være malplassert sammen :~)

Finding Neo

Fredag kl. 21:00 på Østre.

– Du bør høre oss fordi det blir dritfett. Åtte dyktige folk på scenen, og det groover helt sykt. Få med deg en venn og join. Det blir fest!

Les også: Isak von Haartman er ekte greve – og skandinavias beste hiphop-produsent

VIAN

Torsdag kl. 22:15 på Det Akademiske Kvarter.

– VIANvettreglene: #1 Planlegg turen og meld fra hvor VIAN spiller. #2 Vær forberedt på fet musikk og magisk stemning, selv på en kort tur. #3 Bruk kart og kompass. Vit alltid hvor VIAN er.

Birgitta Alida

Fredag kl. 23:00 på Garage.

– Du burde komme å se meg på VVV hvis du har lyst til å gråte en skvett, danse litt og slå løs rockefoten;) Det blir vakkert, tøft og gøy, og man får mulighet til å se vår aller første konsert noensinne! Sees der ❤