Sverige, lær av Norge: Slik stopper man høyrepopulister!

Nei og nei, nå har Sverige driti seg ut igjen! Sverigedemokraterna ble riktignok ikke det største eller nest største partiet i årets valg, men landets tredje største partiet er ikke et dårlig resultat. Jeg har selv vært den tredje største i et land, og det er ganske imponerende. Til tross for SDs rekordhøye oppslutning på omtrent 17%, er Sveriges politiske elite fremdeles ikke villige til å samarbeide med Jimmie Åkesson, og diskuterer seg i disse dager frem til en SD-fri regjeringskoalisjon. I DN siteres både partileder Åkesson og innvandringspolitisk talsmann i FRP Jon Helgheim på at SD og FrP er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X