Sex-anklager, salami og Snåsamannen. Her er Markus Nebys skjulte Youtube-skatter

Tirsdag 2. oktober tjuvstarter P3Morgen årets P3-aksjon på Rockefeller. Vi tvang programmets mest utadvendte til å dele noen skjulte skatter fra TUBEN.

b
a

Tirsdag 2. oktober tjuvstarter P3Morgen årets P3-aksjon på Rockefeller med et liveshow. Dette er ifølge dem et såkalt EKSLUSIVT liveshow som aldri vil bli sendt noe annet sted. Hvis det senere viser seg at dette blir sendt et annet sted kommer vi til å KLIKKE, og skrive masse saker om det. Det lover vi!

Det er fremdeles noen få billetter igjen, og inntektene går i likhet med det som samles inn under P3-aksjonen til Kirkens Bymisjon.

For å promotere det som tross alt er en god sak, tvang vi en av programlederne under årets P3-aksjon, Markus Neby, til å sende oss noen skjulte Youtube-skatter.

La oss bare håpe han ikke lurer systemet og sniker inn en video av seg selv!

LES OGSÅ: Er R. Kelly R&B-ens svar på Woody Allen?

R. Kelly innrømmer veldig mye

– Jeg ble veldig overrasket da denne låta kom i sommer. R. Kelly har uttrykt musikk- og sexglede i snart tretti år og alltid jobbet mot alle former for anklager. Hashtagen #MuteRKelly og kalde skuldre fra Spotify gjorde imidlertid at også han til slutt måtte gi opp.

– I dette nitten minutter lange eposet går han gjennom nesten alle ryktene han har fått mot seg, og tilstår en hel del. Han tilstår blant annet at jenter liker å suge ham! Og at han hadde sex med dama til kompisen sin! Ja, han hadde sex med henne i sin Benz! Også lurer han på hva definisjonen av en sexslave er.

Erna Solberg covrer Prince på Sentrum Scene

– Er det to ting jeg virkelig verdsetter er det Prince og demokratiet. Her forenes disse to verdenene på ypperligste vis. Vår statsminister som står på en lilla prekestol og fremfører introen på Prince-slageren Let’s Go Crazy under en minnekonsert på Sentrum Scene.

LES OGSÅ: Smil & Gift møtte uttalelsene til Erna Solberg

Snåsamannen i Allers julekalender

–  Denne passer kanskje bedre i desember siden det er en adventskalender. Men perlen er såpass skjult at jeg må benytte denne plattformen til å promotere det. Joralf Gjerstad har samarbeidet med mediegiganten Allers for å lage julerelatert content.

– Han kunne kanskje ha lest med litt mer innlevelse, og kanskje i det hele tatt lest gjennom en gang før de spilte inn, eller herregud de kunne jo tatt flere takes, men vi kan kanskje ikke så kreve så mye av Joralf heller, når han får så mange mennesker til å føle seg så fantastisk bra!

Markus kaster salami på ting og blir hatet for det

– Utover å promotere Joralf vil jeg gjerne benytte denne plattformen til å få frem et klipp jeg har laget og aldri fått publisert, annet enn på ‘«tuben»! P3morgen gikk på tv en liten periode og det var rom og behov for mye innhold som ikke var basert på radiosendingen. Jeg gikk ut og lagde dette innslaget, men sjefene synes ikke det var bra nok så da kom det ikke med.

– Den har fått ganske dårlig tilbakemelding på youtube også. En periode hadde den flere dislikes enn likes, men i skrivende stund ser jeg at den har to mer likes enn dislikes! Jeg synes i alle fall det er bra.

Les også: Hva faen er greia med NRK P3?