Sex-anklager, salami og Snåsamannen. Her er Markus Nebys skjulte Youtube-skatter

Tirsdag 2. oktober tjuvstarter P3Morgen årets P3-aksjon på Rockefeller med et liveshow. Dette er ifølge dem et såkalt EKSLUSIVT liveshow som aldri vil bli sendt noe annet sted. Hvis det senere viser seg at dette blir sendt et annet sted kommer vi til å KLIKKE, og skrive masse saker om det. Det lover vi! Det er fremdeles noen få billetter igjen, og inntektene går i likhet med det som samles inn under P3-aksjonen til Kirkens Bymisjon. For å promotere det som tross alt er en god sak, tvang vi en av programlederne under årets P3-aksjon, Markus Neby, til å sende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X