Ikke fake news: Kjell Elvis hyller Donald Trump med musikkvideo

Ok, denne burde vi faktisk sett komme.

b
a

Krig og dårlig politikk til tross, nordmenn digger USA.

Men ingen digger USA like mye som Kjell Henning Bjørnestad alias Kjell Elvis. Mannen som er kjent for å være Norges beste (og etter hvert eneste?) Elvis-imitator, og som nå er aktuell med en musikkvideo hvor han hyller (pappfiguren av) Donald Trump.

Ja, eller kanskje Henry Østhassel har en tilsvarende USA-fascinasjon, i og med at det er han som har finansiert hele produksjonen. Vi bare gjetter!

Den tidligere lokallagslederen i det konservative partiet De Kristne måtte i sin tid trekke seg etter å ha anbefalt den kontroversielle boken 22. juli-profetien, der det hevdes at terroren 22.juli var Guds straff over det norske folk. Very sad! 

LES OGSÅ: Sex-anklager, salami og Snåsamannen. Her er Markus Nebys skjulte Youtube-skatter

 

Ikke like sad, var et veddemål han inngikk i oktober 2016: 100 000 kroner på Trump som amerikansk president. Én måned senere var han 352 000 kroner rikere. Og de pengene havnet ikke under madrassen, for å si det sånn:

  • Østhassel har bestilt personlig bilskilt med påskriften «Trump1» (9000 kr)
  • Bygd om garasjen (som er rektangulær) til en kopi av det ovale kontor i det hvite hus – et kontor som er kjent for å være ovalt – den rektangulære garasjen er fortsatt rektangulær etter ombygningen. (Pris: ukjent)
  • Og viktigst: finansiert og regissert en musikkvideo der Kjell Elvis hyller en pappfigur av den amerikanske presidenten på utvalgte locations i Farsund, mens veldig dårlig innredigerte vitsetegninger, memes og bilder av amerikanske politikere flyr over skjermen til tonene av.(Pris: Priceless!)

Goooood stemning på det rektangulære ovale kontoret i Lista!


Halleluja!

LES OGSÅ: – Hvorfor er det så mye hat på Sørlandet? 

Midtveis i videoen oppsummeres politikken til Donald Trump: han er mot selvbestemt abort … :) 

… men for å be til en som er allmektig, alle tings far og en av universets mest utrettelige fuglemettere – ja, vi snakker om deg, Gud! :-) 

Gra-fisk de-sign :D

God jul!!

Nice.

Ut for å destabilisere Midtøsten med verdens beste jeeeeenteeeer! Hihi :-) 

LES OGSÅ: Quiz: Er dere verdens beste jenter?

Her er videoen i sin helhet – hvis du orker fylle skallen din med enda mer forvirret galskap: