Jouska: – Vi er first-price-versjon av Astrid S

Hva pleier du å gjøre med kjæresten din? Sannsynligvis ikke spille i en elektro-pop-duo. Det gjør Marit og Hans Olav i Jouska. Og det gjør de sånn passe bra: I juni var de ukas urørt på NRK P3 (og gjorde et veldig rart og smått ubehagelig intervju oppe i et tre) og i september spilte de på Vill Vill Vest i Bergen. Neste fredag slipper de «Pills» en fengende og lettbeint (!) låt om «shopping, smertestillende og dårlig kommunikasjon», men den kan du høre allerede NÅ nederst i saken! Vi slo av en prat med turtelduoen. Hvor befinner dere dere […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X