Isak von Haartman er ekte greve – og skandinavias beste hiphop-produsent

I visse miljøer hviskes og tiskes det: En av de mest spennende hiphop-produsentene i verden akkurat nå er … svensk? Hviskingen dreier seg om Isak von Haartman alias vonHaartman(f. 1996). Svensken har blant annet laget beats for Drake-favoritten Pressa, hipsteryndlingen Fricky, pop-ikonet Lorentz – og en haug med andre: Newkid, Mwuana, Ozzy, ROS, Vinter, Dida, SNX, Denz, Karim, ALN, Ivory, Illyez. Da Larsiveli og Makko Makeba rappet en av fjorårets beste norske hiphoplåter, «Uber», var det på en vonHaartman-beat. Han er også i slekt med en som kjempet på Francos side i den spanske borgerkrigen. Så om du har hørt på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X