Foto: Ida Wammer, og Yngve Sikko

Har «user experience-designer» Jens i DnB en bullshit-jobb?

Har du en godt betalt jobb? Da har du sannsynligvis en bullshit-jobb. En jobb som egentlig ikke trengs. Som ingen hadde brydd seg om forsvant i morgen. En jobb som ikke driver samfunnet fremover eller er bra for noen andre enn deg selv og sjefen din. Den høye lønna di? En bestikkelse. Det er penger for at du skal holde kjeft. Late som ingenting. Helt til du selv tror at det du gjør er nyttig. ​ Det er i grove trekk poenget til antropologen David Graeber. I 2013 skrev han et kort essay med tittelen «On the Phenomenon of Bullshit […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X