Den første traileren til Netflix-filmen om 22. juli er ute

Den offisielle traileren til Netflix-filmen «22 July» slippes samme dag som filmen pressevises på filmfestivalen i Venezia.

b
a

Den offisielle traileren til Paul Greengrass´ 22. juli-film er nettopp sluppet.

Den Netflix-produserte «22 July» får premiere under filmfestivalen i Venezia, og viser i motsetning til Erik Poppes Utøya 22. juli mer av gjerningsmannen, spilt av Anders Danielsen Lie, kjent fra blant annet Oslo, 31. august og Nobel.

Greengrass har også gjort plass til norske skuespillere som snakker engelsk. Filmen er skrevet og regissert av Paul Greengrass og basert på boken En av oss: En fortelling om Norge av Åsne Seierstad, og er støttet med 17,1 millioner kroner fra Det norske filminstituttet.

NATT&DAGs anmelder mente at Poppes Utøya 22. juli var en «pinlig dårlig omgang med subtile virkemidler og klisjeer».

22 juli