22 juli

Den første traileren til Netflix-filmen om 22. juli er ute

Den offisielle traileren til Paul Greengrass´ 22. juli-film er nettopp sluppet. Den Netflix-produserte «22 July» får premiere under filmfestivalen i Venezia, og viser i motsetning til Erik Poppes Utøya 22. juli mer av gjerningsmannen, spilt av Anders Danielsen Lie, kjent fra blant annet Oslo, 31. august og Nobel. Greengrass har også gjort plass til norske skuespillere som snakker engelsk. Filmen er skrevet og regissert av Paul Greengrass og basert på boken En av oss: En fortelling om Norge av Åsne Seierstad, og er støttet med 17,1 millioner kroner fra Det norske filminstituttet. NATT&DAGs anmelder mente at Poppes Utøya 22. juli var en «pinlig dårlig omgang med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X