Sassy 009: – Vi er jo ikke kompromissløse, vi gjør bare akkurat som vi vil

– Hva er dette for et sted. ​ Det er Teodora Georgijevic, et av medlemmene i Sassy 009, som spør. Vi har avtalt å møtes ni på morgenen i et fotostudio på Ensjø i Oslo. På et skilt litt lenger ned i gata står det «Ensjøbyen: Et sted for vekst». Og én ting er betongsikkert, og det er at det i alle fall er rom for vekst: Ensjøbyen, som ligner noen kraftige kimchivaffel-kast unna Tøyenparken og Øyafestivalen, domineres av næringsbygg og bilforhandlere, og ser på nåværende tidspunkt ut til å være i kraftig kollisjon med idealistiske boligprosjekter og byråkrati. ​ […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X