Resett fyller ett år. Her er de beste «meningene» de har publisert

Det er utrolig å tenke på at nettsiden Resett, som uten hell skulle være en slags «nyansert» versjon av Document og Rights.no., allerede fyller ett år. Siden oppstarten har de blant annet klart å bli nominert til NATT&DAG-prisen for årets verste stemme, kranglet med årets beste stemme og generelt vært en av de værste stemmene vi har på internett for tiden. De vokser opp så fort! Les også: Helge Lurås er en av av landets fremste sjarlataner, og hans Resett.no bidrar til normaliseringen av hårreisende standpunkter Men la oss fokusere på det positive. Resett ønsket å være en ny stemme i samfunnsdebatten, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.