Foto: FrP

Quiz: Er du kåt nok til å være FrP-politiker?

Per Sandberg måtte denne uken gå av som fiskeriminister og nestleder i FrP etter å blant annet ha unnlatt å informere om at han dro på ferie til Iran med jobbtelefon og kjæreste. Les også: Quiz: Du er fiskeriminister Per Sandberg. Klarer du å ta fornuftige valg? FrP har blitt partiet for kåthet og individuelt ansvar, men har også vært det partiet som sliter mest med selvkontroll, spesiell når det kommer til sex. Etter at flere sentrale Frp-ere har måttet tre av de siste årene, trenger Frp nå nye kåte politiske talenter. Er du kåt nok til å bli med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X