Til tross for lavere salg og manglende rettigheter er Pro Evolution Soccer EGENTLIG bedre enn FIFA​

Å like det japanske Konami-produserte fotballspillet Pro Evolution Soccer (vanligvis omtalt som PES eller Pro Evo) er litt som å være med i en sekt, være gift med en voldelig person eller tilhøre et veldig smalt politisk parti. På en gang. Alle andre spiller FIFA og mener du tar feil og nekter å høre på argumenter som «om dere bare hadde prøvd noen kamper hadde dere forstått». ​Jo mer motstand man møter, jo mer innbitt og mindre kritisk til «sitt eget spill» blir man. ​Argumentene bunner likevel ofte bare i en vag følelse man ikke kan bevise. FIFA ser bra […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X