Til tross for lavere salg og manglende rettigheter er Pro Evolution Soccer EGENTLIG bedre enn FIFA​

Å like det japanske Konami-produserte fotballspillet Pro Evolution Soccer (vanligvis omtalt som PES eller Pro Evo) er litt som å være med i en sekt, være gift med en voldelig person eller tilhøre et veldig smalt politisk parti. På en gang. Alle andre spiller FIFA og mener du tar feil og nekter å høre på argumenter som «om dere bare hadde prøvd noen kamper hadde dere forstått». ​Jo mer motstand man møter, jo mer innbitt og mindre kritisk til «sitt eget spill» blir man. ​Argumentene bunner likevel ofte bare i en vag følelse man ikke kan bevise. FIFA ser bra […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.