Hør Per Sandberg rappe i den etterlengtede Iran-remixen

Mennesket er et merkverdig vesen. Vi blir født, spiser, sover og hører på morsomme hiphop-remixer av ting i media. Og så dør vi. Det er bare sånn vi er. Det er biologisk forankret. Hanne Nabintu Herlands «Humanity has won!»-rap har hatt legendestatus i mange år. Et eksempel fra nyere tid er vår egen Anders Anundsen-dubstepremix. Det var heldigvis noen som tok ansvar denne gangen også: lydprofilsjef Vidar Brennodden fra NRK. «Pinadø, nu tar vi oss te Iran» Sandbergs varmeste reiseanbefalinger blir stilt opp mot eksperters tørre faktaopplysninger regimets mange menneskerettighetsbrudd, og høres OM MULIG enda rarere ut enn de gjorde live […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.