Hør Per Sandberg rappe i den etterlengtede Iran-remixen

Mennesket er et merkverdig vesen. Vi blir født, spiser, sover og hører på morsomme hiphop-remixer av ting i media. Og så dør vi. Det er bare sånn vi er. Det er biologisk forankret. Hanne Nabintu Herlands «Humanity has won!»-rap har hatt legendestatus i mange år. Et eksempel fra nyere tid er vår egen Anders Anundsen-dubstepremix. Det var heldigvis noen som tok ansvar denne gangen også: lydprofilsjef Vidar Brennodden fra NRK. «Pinadø, nu tar vi oss te Iran» Sandbergs varmeste reiseanbefalinger blir stilt opp mot eksperters tørre faktaopplysninger regimets mange menneskerettighetsbrudd, og høres OM MULIG enda rarere ut enn de gjorde live […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X