Hva skal du se på Øya? Vi spurte kultureliten om råd

Amir Asgharnejad Skuespiller, komiker, medietroll. Hva skal man se på Øya i år? – Har fått med meg at …And You Will Know Us by the Trail of Dead spiller. Sist jeg så dem var det en deilig live-opplevelse. Men da var de ganske unge! Og Converge tror jeg er bra å se live. Skalla spiller, de er jo gøye og fine! Kommer John Maus? Kommer han? Ja! Hvis du skulle vært programleder for ditt drømmeshow på Øya, hva skulle det handlet om? – Det ville hett: «Om jordas undergang via en atomkrig!». Jeg følger en gruppe kakerlakker som har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X