Øya-artistene forteller deg hva du skal se på klubbdagen

Vi sendte artistene en melding og ba dem forklare hvorfor man skal se akkurat dem.

b
a

I kveld er det Øyas klubbdag! Oslos innescener fylles opp av dyktige, unge folk som prøver å overbevise deg om at de kan bli den neste et eller annet.

Men hvem skal du se? Her er artistenes egne, selvhevdende anbefalinger.

Mall Girl

Dattera til Hagen, kl. 17:00.

– Du burde høre oss på Klubbdagen fordi vi er det mest rosa bandet på Øya og du kommer til å bli overrasket og sjarmert.

Eirik Aas

Dattera til Hagen, kl. 21:00.

– Eirik Aas-prosjektet er fortsatt ganske ferskt, så tror det blir en fet sjanse til å sjekke ut noe som for mange sikkert vil være nytt. Man kan forvente seg en intim konsert som til tider kan bli ganske turnt. Meg og Vetle Junker har jobbet mye med å lage et solid livesett, som vi gleder oss til å spille igjen. Tror det kan bli kult, så husk å få det med deg på Klubbdagen under Øya!

Les også: Kari Jaquesson hang ut transperson på Facebook

Trist Pike

Jaeger, kl. 23:50.

– Trist Pike er: Mega Dance og Absolute Power Ballads som slåss i mørket. Som å se Henry: Portrait of a Serial Killer og Gremlins 2 samtidig. Beavis & Butthead minus humoren. Norges beste band. Trist Pike skal drepe det fullstendig på Jaeger på klubbdagen og kommer sannsynligvis til å arresteres for krigsforbrytelser etter showet. Husk hjelm.

Margrete

Dattera til Hagen, kl. 19:00.

– Kom til Dattera til Hagen klokka sju og hør ny, spennende elektropop som spenner fra det skjøre og såre til det dansbare og mer intense. Låtene er skrevet, komponert, arrangert og produsert selv, men fremføres live med et band bestående av superdyktige musikere! Det blir fine synthlyder, melankolske harmonier og kanskje et uventet taktartsskifte eller to? ;-) Håper å se DEG der!!! :^)

Se også: Mental Overdrive elsker Marcus & Martinus

TORG

Kulturhuset, kl. 21:00.

– Vi inviterar dig till konsert. vi ifrågasätter dig inte. vi kräver ingenting av dig. vi inkräktar inte på din privata sfär. vi inviterar utan att insistera. vi drömmer om det gemensamma. vi drömmer om att du är med oss in i drömmen. ut i sommarnatten. tänk på det. det är snart tisdag. då händer det. klockan 21:00. på kulturhuset. så varsamt vi kan inviterar vi dig till kulturhuset på tisdag. klockan 21:00. välkommen.

The Cameltoes

Krøsset, kl. 21:30.

– Du har garantert aldri sett detta før. Vess du vil få med dæ et galimathias show med skitten nordnorsk pønk i meir eller mindre stødig takt e Krøsset plassen å fære på Tirsdag. Dama Ronka Åsså vårres første singel blei sluppe fredag, sjekk han ut!

Listen to Girl

Blå, kl. 18:30.

– Har du et kjøleskap, har du en TV… Vi inviterer deg til å være tilstede, dulter borti deg litt på innsiden og gir en mulighet til å se inn i fremtiden. En familiær guidet tur inn i ditt private utforskningsmodus, med smakebiter av nye låter fra en plate som kommer og med et nytt band.

Les også: Topp 9 bilder fra Trude Drevlands Instagram

Sara & Arash

Dattera til Hagen, kl. 22:00.

– Fordi vi har også vært på ferie med Per Sandberg.

Joggebukse

Jaeger, kl. 23:30.

– Ikke kom og se oss, du kommer bare til å bli hekta. ????????????