Øya-artistene forteller deg hva du skal se på klubbdagen

I kveld er det Øyas klubbdag! Oslos innescener fylles opp av dyktige, unge folk som prøver å overbevise deg om at de kan bli den neste et eller annet. Men hvem skal du se? Her er artistenes egne, selvhevdende anbefalinger. Mall Girl Dattera til Hagen, kl. 17:00. – Du burde høre oss på Klubbdagen fordi vi er det mest rosa bandet på Øya og du kommer til å bli overrasket og sjarmert. Eirik Aas Dattera til Hagen, kl. 21:00. – Eirik Aas-prosjektet er fortsatt ganske ferskt, så tror det blir en fet sjanse til å sjekke ut noe som for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X