De beste øyeblikkene fra «Hotel Cæsar» lever videre på Instagram-kontoen Cæsar Screens

Etter nesten 20 år, 34 sesonger og 3123 episoder sluttet Skandinavias lengstlevende såpeserie Hotel Cæsar i fjor. Serien lever ikke bare videre i våre hjerter, Hotellet har nå fått en velfortjent renessanse på Instagramkontoen Cæsar Screens, hvor hotelcaesarfan88 ifølge bioen deler «For det meste screenshots fra Hotel Cæsar ☺️☺️☺️Med fokus på de tidlige sesongene ????????????». Les også: RIP Jens August :( 7 toppnoteringer fra sjarmtrollets Cæsar-karriere Kontoen har et ekstra tematisk fokus på mat, drikke og mote, og minner oss på de beste øyeblikkene fra tidlig Cæsar. Husker du for eksempel Jens Augusts stilendring på begynnelsen av sesong 7?   […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.