City-dokumentaren er en av de siste årenes beste fotballdokumentarer

Etter flere sesonger med amerikansk fotball og rugby, rettet Amazon Primes dokumentarserie All or Nothing blikket mot Manchester City, og dokumenterte med imponerende god tilgang fjorårets rekordsesong. Kameraet er med på spillerbussen, på treningsfeltet og kanskje mest fascinerende, i garderoben før, etter og under kampene. Selv med klubbens mange stjerner er den største personligheten i den åtte episoder lange serien City-trener Josep «Pep» Guardiola. Pep er høyt respektert av både spillere, treningsapparatet og den brand-bevisste styreformannen Khaldoon Al Mubarak, men nøyaktig hva som gjør at Pep får så gode resultater gir dokumentaren få svar på. Kanskje er det taktikken, men den […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.