City-dokumentaren er en av de siste årenes beste fotballdokumentarer

Etter flere sesonger med amerikansk fotball og rugby, rettet Amazon Primes dokumentarserie All or Nothing blikket mot Manchester City, og dokumenterte med imponerende god tilgang fjorårets rekordsesong. Kameraet er med på spillerbussen, på treningsfeltet og kanskje mest fascinerende, i garderoben før, etter og under kampene. Selv med klubbens mange stjerner er den største personligheten i den åtte episoder lange serien City-trener Josep «Pep» Guardiola. Pep er høyt respektert av både spillere, treningsapparatet og den brand-bevisste styreformannen Khaldoon Al Mubarak, men nøyaktig hva som gjør at Pep får så gode resultater gir dokumentaren få svar på. Kanskje er det taktikken, men den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X