Noen har designet en dongeri-shorts som er helt vanlig, bare opp ned

Noen idioter har designet en dongeri-shorts som ser ut som en helt vanlig dongeri-shorts, bare at den er snudd opp ned. I likhet med podkaster finnes USA sannsynligvis både i himmelen og i helvete. Derfor er det ikke AKKURAT overraskende at denne nyvinningen kommer fra en viss ansamling sambandstater. Denne gangen er det det New York-baserte CIE DENIM som imponerer og forbløffer med banebrytende kreativitet: de har tatt et vanlig plagg og snudd det opp ned. LES OGSÅ: Mobilavhengig? Noen har laget en mobil-lignende gjenstand du kan bli avhengig av i stedet Shortsen har hele fire lommer, men de er alle ubrukelige. Hvorfor? Fordi […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.