Noen har designet en dongeri-shorts som er helt vanlig, bare opp ned

TRENDALARM!

b
a

Noen idioter har designet en dongeri-shorts som ser ut som en helt vanlig dongeri-shorts, bare at den er snudd opp ned.

I likhet med podkaster finnes USA sannsynligvis både i himmelen og i helvete. Derfor er det ikke AKKURAT overraskende at denne nyvinningen kommer fra en viss ansamling sambandstater. Denne gangen er det det New York-baserte CIE DENIM som imponerer og forbløffer med banebrytende kreativitet: de har tatt et vanlig plagg og snudd det opp ned.

LES OGSÅ: Mobilavhengig? Noen har laget en mobil-lignende gjenstand du kan bli avhengig av i stedet

Shortsen har hele fire lommer, men de er alle ubrukelige. Hvorfor? Fordi de er opp ned.

Men så en litt ubehagelig erkjennelse: det føles ikke så rart som det kanskje burde.

For vi lever i en tid der løgn er sannhet og burger er gourmet. I 2018 kan man være anti-anti fascist uten å være fascist. Hva er vel da mer naturlig enn å kle seg i et helt vanlig plagg – som er snudd opp ned? 

Det fine med kapitalismen er at den ALDRI tar pause. Det profittmaksimerende monsteret durer nemlig ufortrødent videre, selv i møte med hindringer som den norske fellesferien, klam sommerluft og åpnede vinflasker som «må drikkes opp nå uansett».

LES OGSÅ: Har du «fritids»? Her er tips til hva du kan gjøre

For like sikkert som at kapitalismen fører med seg grotesk økonomisk ulikhet og et forbruksmønster som ganske sikkert kommer til å drepe oss alle en gang i nær fremtid, produserer den også med jevne mellomrom små gullkorn. Små bruddstykker ren og skjær idioti som vi alle kan smile og le av når livet ellers ikke går den veien vi hadde håpet.

Som denne opp ned-shortsen. Som ellers er helt vanlig. Bare at den er opp ned. Det beste av alt: den koster bare 385 amerikanske dollar, altså litt over 3000 norske kroner.

Frakt, toll og sånt kommer i tillegg =)