Noen har designet en dongeri-shorts som er helt vanlig, bare opp ned

Noen idioter har designet en dongeri-shorts som ser ut som en helt vanlig dongeri-shorts, bare at den er snudd opp ned. I likhet med podkaster finnes USA sannsynligvis både i himmelen og i helvete. Derfor er det ikke AKKURAT overraskende at denne nyvinningen kommer fra en viss ansamling sambandstater. Denne gangen er det det New York-baserte CIE DENIM som imponerer og forbløffer med banebrytende kreativitet: de har tatt et vanlig plagg og snudd det opp ned. LES OGSÅ: Mobilavhengig? Noen har laget en mobil-lignende gjenstand du kan bli avhengig av i stedet Shortsen har hele fire lommer, men de er alle ubrukelige. Hvorfor? Fordi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X