lsd

60 år på overtid kan LSD-revolusjonen endelig være her

Møter du et monster mens du reiser i tid etter allerede å ha dødd tre ganger den dagen, er det fristende å flykte. Men det er helt feil. Ikke løp! Bli heller stående, se monsteret i øynene og spør hva det kan lære deg. Sjansen er stor for at det har livsforandrende innsikt å gi deg. På tross av lovende forskning og kulturelle bevegelser inspirert av psykedelia, ble det i løpet av 60-tallet vanlig å lese skrekkhistorier om mennesker som ble alvorlig skadet eller døde etter bruk av LSD (det aller meste sannsynligvis oppspinn). Både LSD og psilocybin (det psykoaktive […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X