Omkampen: Vi var til stede da Aftenposten ødela vårt stolteste idrettsøyeblikk

Ifølge psykologiprofessorene Terence Mitchell og Leigh Thompson kan impulsen om å rosemale fortiden skyldes en forsvarsmekanisme mennesker har utviklet for å øke selvtillit og føle seg bedre. De samme følelsene og mekanismene er også forbundet med nostalgi, lengselen etter fortiden. Derfor har en kveld i Marseille i 1998 blitt en hel nasjons beste sommerminne, og for lengst blitt en del av av vår felles kulturarv sammen med en brukket skistav og OL-ilden på Lillehammer. Og derfor er jeg også her, på Ullevaal stadion, for å oppleve Omkampen mellom Norge og Brasil, arrangert av Aftenposten Event. Aftenposten Event har jobbet med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X