Vi spurte dopdealerne: Hva gjør du om myke rusmidler legaliseres?

Etter VGs hysteriske saker om den kriminelle gjengen Young Bloods, som visstnok holder Holmlia «i sitt jerngrep» og har «total kontroll over bydelen og miljøet», har legaliseringsdebatten igjen blusset opp. Regulering og statlig salg av myke rusmidler for å frata gjengene næringsgrunnlaget, roper venstresiden, som er redde for at insekthjernene i FrP skal dominere reaksjonene med sin tåpelige historie om «svenske tilstander» og «no-go-zones», som VG helt åpenbart prøver å flørte med. «Utad sier politiet at Holmlia er et trygt sted for barn og voksne,» hinter VG-journalistene, som om de har gravd frem en konspirasjon. Som om de har gjort […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.