De gjenværende VM-lagene rangert fra jævligst til jævligst

Fotball-VM er ikke bare tiden for fotball, det er også tiden for følelser, internasjonalt samhold og diskusjoner om de deltakende nasjonenes politikk, kultur, verdier og blodige forhistorie. Hvem man heier på er naturligvis også betinget av dette, og ikke bare av vårt genetiske opphav eller hvem som de facto er best. En av redningsdykkerne forteller at de Thailandske «grotteguttene», ved siden av å være i generelt dårlig forfatning, sultne og strandet i en grotte, var nysgjerrige på hvem som hadde gått videre i fotball-VM. Han svarte, som sant er, at alle de «store landene hadde gått ut». Størrelse i areal, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X