Vilde Tuv og WHALESHARKATTACKS inntar orkidé-øy: – Vi vil skape en poetisk opplevelse

I morgen arrangeres en greie på og ved Langøya ved Langesund, på grensen mellom Vestfold og Telemark. Greia ser spennende ut og heter Seaside Picnic. Tidligere kunststudent, Langesund-innbygger og arrangør Snorre Sjønøst Henriksen er selv usikker på hvilken kategori visjonen hans passer inn i. Hva er egentlig Seaside Picnic? – Vi tenker på det som en slags happening, selv om det begrepet er litt vel 70-talls. Vi vil distansere oss fra hele den festivalgreia. Vi vil lage noe som er litt… Litt rarere? – Vi vil skape en slags poetisk opplevelse for publikum, noe i direkte kontakt med naturen. Happeningen er et resultat av noen år […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.