Radikale danske teenage-piger i en vanlig verden

«Jeg søger efter noe der kan gøre mig ked af det, fordi det at være ked af det er en stærkere følelse end at være glad». Det mildt sagt forslitte, men samtidig genuine hjertesukket kommer fra Eja Penelope Roepstorff, eller «Eja» som karakteren hennes heter i ungdomsfilmen Team Hurricane. Filmen, som handler om «radical girls in an ordinary world», hadde verdenspremiere på filmfestivalen i Venezia, og vant kritikerprisen for mest innovative film. I år vises den på Oslo Pix tirsdag 5. juni, lørdag 9. juni og søndag 10. juni. I Team Hurricane møter vi åtte jenter som tilbringer mesteparten av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X