Vi inviterer til gratis førpremiere på HBO Nordics «Sharp Objects»!

Sharp Objects er HBO Nordics nyeste dramaserie, og er basert på den første boka til Gone Girl-forfatter Gillian Flynn. Flynn er ikke bare hjernen bak boka og produsent av serien, hun er også med på manussiden!

Det er med andre ord mye å glede seg til, både hvis du er Gillian Flynn, men også hvis du elsker bøkene hennes.

I Sharp Objects møter vi journalisten Camille Peaker (Amy Adams) som etter et opphold på psykiatrisk sykehus drar tilbake til hjembygda for å finne ut hvem som står bak drapet på to unge jenter.

I det viktorianske barndomshjemmet hennes i Missouri er det lite ro å få fra familien. Camille har aldri hatt et godt forhold til sin nevrotiske hypokonder-mor og hennes 13 år gamle halvsøster har et ubehagelig godt grep om lokalsamfunnet.

Morens kritiske blikk gjør at Camille ikke bare må konfrontere sine egne psykiske problemer og fortid, og hun begynner etterhvert å identifiserer seg urovekkende mye med de to døde jentene.

Sharp Objects, HBO Nordic. ©2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Innflytelsen fra andre anerkjente HBO-dramaer er allerede nevnt av flere kritikere. The Decider mener for eksempel at teaseren gir Big Little Lies-vibes, og det er ikke så rart. Sharp Objects er nemlig regissert av Big Little Lies-regissør Jean-Marc Vallée. Vanity Fair mener på sin side at Sharp Objects vil få folk til å  bli besatt over seriens mange gåter, og Variety mener serien kan sammenlignes med True Detective. Både Variety og The Hollywood Reporter er svært positive i omtalen av serien.

Sharp Objects er full av gåter, falske spor og psykologisk spill og vil garantert bli blant de mest diskuterte seriene i sommer.

Sharp Objects, HBO Nordic. ©2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Serien har premiere 9. juli på HBO Nordic, men er du tidlig ute kan du være blant de første i landet som ser den første timelange av de i alt 8 episodene.

Rock Cinema Bar & Kino i samarbeid med Natt&Dag og HBO Nordic arrangerer nemlig eksklusiv førpremiere på den første episoden 4. juli på Rockefeller

Dørene åpner 19.00 og episoden starter 20.00. Alt er selvsagt gratis, så lenge du trykker «skal» på Facebook-eventet du finner her:

18 års aldersgrense.

Vi sees!

X