Quiz: Du er Sylvi Listhaug. Klarer du å balansere ditt ønske om makt med det å være et moralsk menneske?

Vi har vel alle vært der: Vi har muligheten til å få makt, også må vi plutselig ta moralske valg på veien?? Hva skal man gjøre? Noen velger å pynte på sannheten eller lyve, andre velger stort sett å være ærlige. Sylvi har nok en gang fått kritikk for å gjøre det førstnevnte. Men det er er faktisk ikke så enkelt. Tror du kanskje du hadde gjort det noe bedre selv? Ta denne quizen og bevis det! [viralQuiz id=29] Les også: 9 ganger FrP skadet arbeidet mot pedofile og overgripere

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X