Ny humorscene i Oslo: – Byen trenger et sted man kan se annerledes ting

Humor + mennesker = sant. Ja, hehe, på mørke kvelder trøster vi oss med Underholdningsavdelingen, og i helgene drar vi på standup og revy. Vi jakter på latteren. Den lille ferien. «Smilet med lyd». Mennesker er rett og slett desperate etter humor. Og Oslo har et desperat behov for et friskt pust. Morogjengen i Morten Ramm-ledede Humornieu har på kort tid blitt ledende i en ny bølge norsk humor, hovedsakelig på internett, på TV og med diverse live-opptredner. Nå utvider de med å opprette en fast scene på Alexander Kiellands plass. Men hva konkret er det Oslos humorscene mangler? – Når […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X