Ny humorscene i Oslo: – Byen trenger et sted man kan se annerledes ting

Humor + mennesker = sant. Ja, hehe, på mørke kvelder trøster vi oss med Underholdningsavdelingen, og i helgene drar vi på standup og revy. Vi jakter på latteren. Den lille ferien. «Smilet med lyd». Mennesker er rett og slett desperate etter humor. Og Oslo har et desperat behov for et friskt pust. Morogjengen i Morten Ramm-ledede Humornieu har på kort tid blitt ledende i en ny bølge norsk humor, hovedsakelig på internett, på TV og med diverse live-opptredner. Nå utvider de med å opprette en fast scene på Alexander Kiellands plass. Men hva konkret er det Oslos humorscene mangler? – Når […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.