mokri

Mokri med kjærlighetsfylt debutalbum: – Vi tror Jesus hører på Swans

Det er kanskje noe kontrært i å slippe en støyete rockeplate når det er så varmt. Mokri har noen måneder ligget og lurt i Oslos usignerte undergrunn og er endelig ferdig med  debutalbumet TOTAL LOVE på Sheep Chase Records. De beskriver selv musikken som en bråkete blanding av psykedelisk rock og no wave. «Plastic noise rock». Folk (og jeg) pleier å sammenlikne Mokri med de kanadiske postrockerne Godspeed You! Black Emperor, men selv kjenner de seg ikke helt igjen i beskrivelsen. – Vi har sett at folk bruker dem som en referanse til musikken vår flere steder, og det er fett det. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.