Paleet tar avstand fra «dømmende» kommentarer om Lan Marie Berg (MDG) og Svean vil gi 10.000 kroner til et formål Berg velger

I går skrev NATT&DAG om Jan Sveans, eier av merkebutikken SVEAN på kjøpesenteret Paleet i Oslo, kommentarer om Lan Marie Berg (MDG). I et innlegg på Facebook-gruppen «Ja til bilen i Oslo» skrev Svean at Berg burde nektes adgang til byens butikker etter at hun prøvde plagg hos dem – uten å kjøpe. Dette fikk flere til å reagere, blant andre Kjell Bjørn Vinje, tidligere pressesjef i Vegvesenet, som mente det var en bedriten uthenging av MDG-politikeren. – Butikkeier Jan Andre Sveans utfall mot Lan Marie Nguyen Berg er noe av det mest bedritne uthenging jeg har sett på lenge. Uten noen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.