Disse hundene bør også dømmes til døden av Høyesterett

I september 2015 hoppet hunden Bob på en fremmed kvinne. Hendelsen fant sted på Grønland i Oslo og resulterte i et stort blåmerke og rift i huden for kvinnen – og en dødsdom for Bob. Etter flere runder i retten har Høyesterett nå fastslått at dommen mot Bob er rettskraftig. I følge vitner oppførte Bob seg kjipt mot flere i området. Deriblant en gammel mann (som han bet i benet), en barnevogn (som han hoppet på) og en politipatrulje (som han var aggressiv mot). Bob er en 45 kg blanding av boxer, schæfer og rottweiler. Snart er han ikke mer. Bob […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X