Fakethias

FAKETHIAS med ny EP: – Som om det klør en kløe i hjernen

Ved siden av å være fast medlem av bandet til EMIR og DJ x Produsent for Sushi x Kobe har Mathias Humlen sluppet en solid debut-EP under pseudonymet FAKETHIAS. «Attune» er ekstremen av den nye hardcore-linja Sushi x Kobe har lagt seg på. Det låter veldig bra, og veldig bråkete. EPen består av mye found footage fra internett og field recordings fra telefonen. – Attune er satt sammen som en helhet hvor sangene er som øyeblikk fra en sinnstilstand. Det er derfor de er såpass korte og spontane, sier Humlen. Hva er det som er så digg med støy? – Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X