elisha

– Jeg vil bli større enn Michael Jackson

I samarbeid med Sony Music Norway inviterer NATT&DAG til GRATIS dobbelkonsert på torsdag. Location er Oslos hippeste hall med vippe-basert navn: Vippa. På scenen står den svenske pop-prinsen GRANT og det danske stjerneskuddet Elisha. Nevnte vi at konserten er på torsdag? Og at den er gratis? Men vi som bor her på «bjerget» (nissebjerget, red.anm.) har kanskje ikke helt peiling på hvem verken GRANT eller Elisha er. Der ligger det en gründer-idé, tenkte vi, og ringte opp Elisha for å finne ut hvem i alle dager han er, sånn eeeegentlig. Ring, ring, det er en telefon, jeg ringer i anledning en intervju-situasjon!  – […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.