– Vi ville ikke lage en antologi som lignet på noe som var gitt ut før

Fortell om Blokk Forlag! Vi vet INGENTING! –Blokk er et forlag på Torshov som gir ut tegneserier, fanziner og, i fremtiden, skjønnlitteratur. Vi er et lite forlag, bestående av kun to personer, Anja Dahle Øverbye og Ingrid Flognfeldt Brubaker. I fjor ga vi ut vår første store utgivelse, tegneserieantologien Byrjing, i tillegg til flere småpublikasjoner, blant annet fanzinen Hemostase, som vi har laget sammen. ​Hvorfor starte forlag? – Anja er tegneserieskaper og Ingrid har jobbet som journalist og redaktør, så vi tenkte at våre kollektive talenter – samt vår felles interesse for systematisering og organisering, og rigide forhold til deadlines […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.