Jan Bøhler

Smil & Gift møter Jan Bøhler

 Det har vært mye debatt i mediene etter at politiet fortalte at de opplever at ungdom i Groruddalen forsøker å hindre dem i arbeidet når de rykker ut på et oppdrag eller vil gjøre en rutinekontroll. Du mener vel at det ikke er så ille i Groruddalen som mange påstår, men det er jo et av de farligste stedene i Oslo? Det er jo ikke så vanlig at 14-åringer har machete? – Det er ytterst få. Det er jo de ekstrem-eksemplene som kommer opp. De kaster ikke stein på voksne de liker, kjenner eller prater med. Det er viktig å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X