«God of War» er eit spel nesten alle burde stifte kjennskap med

Mamma mia, det kan ikkje vere lett å vere far. Det har alle som har vore borti Octodad: Dadliest Catch (dei fleste platformar, 2014–) erfart. Her lyt ein svinge rundt på blekkspruten Octodads dresskledde tentaklar i ein serie iherdige forsøk på å prøve så hardt ein berre kan å unngå å bli avslørt som det blautdyret han er, i bryllaup, på kjøkkenet, bak grillen, på handletur og under alskens andre gjeremål som følgjer med familiefarslivet. Les også: Far Cry 5 byd på karismatiske forkynningar, sterke rusmiddel og ville vengjedraktstunt Nett no om dagen ser utforskinga av farsrolla ut til vere […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.