– NRKs dekning av USA er notorisk dårlig

For noen dager siden publiserte NRK reportasjen «Antifa: Slåss med Trump-tilhengere og kaller liberale fascister». USA-korrespondent Anders Magnus er i Salem, Oregon, der maskerte Antifa-aktivister i timevis har provosert Trump-tilhengere og politiet. Og så eksploderer det, ifølge Magnus. Reportasjen er vinklet på hvordan antifascister vil kneble meningsmotstandere – med vold som virkemiddel. Tarjei Ellingsen Røsvoll, styremedlem i Venstrealliansen og spaltist i Klassekampen, kaller NRKs sak for ubalansert og feilaktig. – NRK og Anders Magnus fortsetter sin elendige dekning av USA, og i tråd med en rekke andre medier i Norge danner de grunnlaget for en elendig debatt om både ytringsfrihet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.