– NRKs dekning av USA er notorisk dårlig

For noen dager siden publiserte NRK reportasjen «Antifa: Slåss med Trump-tilhengere og kaller liberale fascister». USA-korrespondent Anders Magnus er i Salem, Oregon, der maskerte Antifa-aktivister i timevis har provosert Trump-tilhengere og politiet. Og så eksploderer det, ifølge Magnus. Reportasjen er vinklet på hvordan antifascister vil kneble meningsmotstandere – med vold som virkemiddel. Tarjei Ellingsen Røsvoll, styremedlem i Venstrealliansen og spaltist i Klassekampen, kaller NRKs sak for ubalansert og feilaktig. – NRK og Anders Magnus fortsetter sin elendige dekning av USA, og i tråd med en rekke andre medier i Norge danner de grunnlaget for en elendig debatt om både ytringsfrihet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X