Gaahl: – Jeg hører nesten bare på andre ting enn metal

Under årets Bylarm tok vi med oss en flaske rødt bort til Vulkan Arena for å møte den legendariske skikkelsen fra Gorgoroth, som nå spiller i bandet Gaahls Wyrd. Les også: Sebastian Zalo er for vill for sitt eget beste Følg NATT&DAGs spilleliste med den beste nye norske musikken

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X