Boy Pablo: – Er under gjennomsnittet lei meg

Nede på brygga står en mysende gutt med gitaren sin og synger om et ensidig kjærlighetsforhold. Resten av bandet myser også mot kamera. I den skranglete drømmepoplåta «Everytime» beskriver Boy Pablo det tenåringer gjør best: idealisere, marinere seg i fortvilelse og sende lange, lidenskapelige tekstmeldinger. Boy Pablo er 19-åringen Nicolas Munõz. Du husker ham kanskje fra recommended-lista ved siden av den tvilsomme funfact-videoen til Vox på Youtube du hater deg selv for å like. «Everytime» har ved et lykketreff blitt plukket opp, enten av algoritmer, eller en i Youtube-staffet som rett og slett likte låta. Hvem vet! Ringvirkningene for den […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.