Boy Pablo: – Er under gjennomsnittet lei meg

Nede på brygga står en mysende gutt med gitaren sin og synger om et ensidig kjærlighetsforhold. Resten av bandet myser også mot kamera. I den skranglete drømmepoplåta «Everytime» beskriver Boy Pablo det tenåringer gjør best: idealisere, marinere seg i fortvilelse og sende lange, lidenskapelige tekstmeldinger. Boy Pablo er 19-åringen Nicolas Munõz. Du husker ham kanskje fra recommended-lista ved siden av den tvilsomme funfact-videoen til Vox på Youtube du hater deg selv for å like. «Everytime» har ved et lykketreff blitt plukket opp, enten av algoritmer, eller en i Youtube-staffet som rett og slett likte låta. Hvem vet! Ringvirkningene for den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X