Spilleliste: De beste sangene du har gått glipp av denne uka

Den nyeste og beste musikken fra uka som har gått, med låter fra blant annet Jawn Rice, DGU, Okay Kaya, Dark Times og mange flere!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Les også: Smil & Gift møter EMIR

Jawn Rice – Goodbye

Debutalbumet til Jawn Rice kom på 10. plass på Dagbladets liste over årets beste norske album, og nå har John Riis Anfinsen (Jawn! Rice! Men hvor i alle dager er Anfinsen?) kommet med to nye singler på Mutual Intentions, og «Goodbye» er såpass bra at den danser seg rett inn på vår Best akkurat nå-liste. HELLO!

DGU (feat. Lille Leon) – Brenner deg

Vi vet ikke hvem DGU, eller Dobbel G-Unit er, men vi vet hvem Edvard Munch er og vi vet hvertfall hvem Lille «Vandalisme er mitt hovedfokus» Leon fra 612 er. DGU slapp nylig sin første EP Hits 4 Kids, som som er såpass lovende at det kan virke som det er rapping som seiler opp som guttas hovedfokus.

Okay Kaya – Dance Like U

I 2015 sa norske Kaya Wilkins til N&D at det var «så mye blanke ark og fargestifter at jeg dæver», og nå, 3 år senere, er det vi som dæver av hvor lyst vi får til å henge opp «Dance Like U» på kjøleskapsdøra. Vi vurderer til og med å sende bildet hun tegner av å danse «like u fuck» eller danse «like u make love» inn til høstutstillingen!

Okay Kaya, som også spilte i Årets beste film-nominerte Thelma, har fortsatt en relativt sparsommelig katalog med låter, men hvis resten av den kommende debut-EPen låter som dette, burde plateselskap, festivaler og fanskarer være klare til å kaste hauger av fargestifter etter henne.

Dark Times – No Girl

Den tredje Dark Times-singelen før albumet slippes 6. april er en nesten like perfekt poplåt som «Feel it» fra førstealbumet Give. Er det dette man kaller muddy bass? Kombinert med et nesten bubblegum-aktig refreng? Jeez<3

Les også: Vi prøvde å passe inn på Spellemannprisen

Okay Kaya